Pelipassit ja vakuutukset

Jalkapallon ja futsalin pelipassit

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi osallistuakseen virallisiin otteluihin. Pelipassi on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12.).

Pelaaja tai hänen huoltajansa ostaa pelipassin Palloliiton henkilörekisteristä eli Pelipaikasta ennen kauden ensimmäistä virallista ottelua.

PELIPAIKKA ohjeet ja kirjautuminen.

HUOM! Samalla pelipassilla voi pelata sekä jalkapalloa että futsalia. Pelipassi ostetaan toisen lajin kautta, jonka lisäksi toisen lajin rekisteröinti pitää myös uusia (maksutta) pelipaikassa.

Salibandyn pelipassit

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi osallistuakseen virallisiin otteluihin. Pelipassi on voimassa ajalla 1.8.-31.7.

Pelaaja tai hänen huoltajansa ostaa pelipassin viimeistään ennen kauden ensimmäistä virallista ottelua.

Lisätietoa salibandyn pelipasseista.

Vakuutukset

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa kilpaurheilun kattava vakuutus (oma vakuutus tai Palloliiton/Salibandyliiton tarjoama vakuutus) osallistuakseen ikäluokan toimintaan (pelit ja harjoitukset). Kokeilujakson aikana (2 viikkoa) pelaajat on vakuutettu seuran toimesta.

Pelaaja tai hänen huoltajansa toimittaa ikäluokkansa joukkueenjohtajalle todistuksen vakuutuksen voimassaolosta allekirjoitettuna ennen vuoden/kauden ensimmäistä tapahtumaa. Todistuksella sitoudutaan siihen, että pelaajalla on vakuutus voimassa koko pelipassikauden ajan.

HUOM! Jalkapallon ja futsalin pelipassivakuutukset ovat voimassa molemmissa lajeissa eli yksi vakuutus riittää molempiin. Muista tämä, kun rekisteröit itsellesi/lapsellesi toista lajia.

Ylöjärven Ilves ry


Kuruntie 26, 33480 Ylöjärvi

toimisto@ylojarvenilves.fi

y-tunnus: 1017797-7